Пролет со "Преплет" | Spring with "Preplet"

Веќе ги знаете Преплет, нели? Нашите омилени супер креативни девојки Магде и Вики задолжени за ова студио денес не’ израдуваа со уште едно прекрасно дело – првиот каталог на Преплет.

Ни отстапија дел од фотките на кои можете да ги погледнете нивните производи носени од Наташа Петровиќ (да, и она ни е омилена :), а комплетниот каталог можете да го погледнете тука.

Магде и Вики и куп убави работи ве чекаат во новото студио, тука.

image

image

image

image

image

image

image

You’ve already met Preplet, right? Our favorite super creative girls Magde and Viki, responsible for this studio made a great surprise for us today – the first catalogue by Preplet.

We are giving you a small glance of their products worn by Natasha Petrovic (yes, she is also our favorite :), and you can see the complete catalogue here.

Magde and Viki are waiting for you in your new studio, here.

Facebook CommentYou may also like