Cool cat за Нова Година ќе си носи…

Во рок од повеќе од 24 часа собравме огромен број на обожаватели кои си добија 10% попуст и кандидати за освојување на „cool cat“ блузончето кое ви го подаруваме во соработка со онлајн бутикот Bastet Noir!

Генераторот од над 300 пријавени по случаен избор го одбра мејлот на Александра Пановска која ќе си го носи подарокот!

image

Честитки Александра! :)

Сите останати кои сакате да се почестите за Нова Година, може да си го набавите тука.

Facebook CommentYou may also like