Ден за мода во Скопје | A day for fashion in Skopje

Се сеќавате на колекцијата „Вила“ на Ирина Тошева која ексклузивно ви ја претставивме тука, нели? Истата таа колекција оваа сабота ќе имате можност да ја видите, пробате и купите (со поволности јеееееи :)

Настанот „Ден за мода“ во организација на дизајнерката во соработка со Bastet Noir ќе се одржи оваа сабота во атељето на Ирина со почеток во 11ч а ќе заврши во 21ч. Прочитајте повеќе за настанот и подгответе се за супер шопинг тука.

Се гледаме во сабота, нели? :)

You remember the “Vilur” collection by Irina Tosheva which we exclusively presented here, right? This Saturday you will have the opportunity to see it, try it on and buy it  (with special prices yeeeei :)

The event is named “A day for fashion” and it is organized by the designer herself in cooperation with Bastet Noir. The event will take place at her studio starting at 11am until 9pm. Read more about the event (in Macedonian) and get ready for some great shopping here.

See you on Saturday, right? :)

Facebook CommentYou may also like