Tiiiit! Inc. @ Film Boutique

Овој блог вози на инспирација, а ние една цела седмица бевме инспирирани од овие три девојки – Јана, Јана и Кика од Tiiit Inc.

Многу сме среќни што ги запознавме и се надеваме на уште многу дружби!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

сабота

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like