Маја, винтиџ и урбано | Maja, urban vintage

Маја, винтиџ и урбано, преслатко, на скопско игралиште.

Maja, as the urban vintage stylish lady on a playground in Skopje.

*Фотографиите се во сопственост на Маја / Photos by Maja

Facebook CommentYou may also like