#Омајгад: Скопје како СКОПЈЕА!

Во режија на Гоце Велевски, дизајнер и креатор на колективот #Омајгад, во сабота во 20ч ќе се презентира новата колекција дизајнирани маици на тема: Скопје.

Мислете на стрипови, Чиста Околина, 091 и 02 и љубов кон Скопје, и уште еднаш од нас: СКОПЈЕА!

Facebook CommentYou may also like