CelebrateLife: Dive in – Traveler, winter 2013/2014 by Ind.o.g.

Повеќе нема потреба да ви објаснуваме кој е Горан, а.к.а. Ind.o.g и неговиот бренд на дизајнирана урбана облека Celebrate Life, нели? :)

Овој пат ви ја претставуваме најновата колекција за претстојната зима 2013/2014 од квалитетни, удобни дуксери (уште подебели од лани!) во кои ќе бидете урбани и стоплени и во град и на планина :)

Инспирацијата е црпена од морскиот свет и патувањето, како во реалниот така и сопствениот интроспективен свет. Боите се црна и виолетова, темни и зимски, но разиграни со весели сребрени и златни принтови.

Со одличен тим на креативци ја создадоа и новата фото-сесија во која несомнено уживаме. Ние веќе си нарачавме и подготвени сме за да го славиме животот на снег! :)

Нарачајте си блузонче на  hello[ат]indog.info

Gold city

image

image

image

Octopus dive

image

image

image

Octopus hand

image

image

image

Екипата која работеше на фото-сесијата:

The team that worked on the photo-session:

image

Goran aka  Ind.o.g and his line of urban clothing Celebrate Life needs no introduction, right? :)

This time we present his new collection for winter 2013/2014 consisted of high quality, warm hoodies (even warmer than last years) which will make you feel urban and worm both in the city or in the mountains.

The inspiration comes from the sea world and travelling. Travelling in the real world, but also through introspection. Black and purple are the dominant colors, with just a touch of silver and gold to cheer up the designs.

Along with a great time of creatives they created the latest photo shoot that we love. We already ordered ours, and we are completely ready to celebrate life in the snow! :)

Order your Celebrate Life hoodie at  hello[ат]indog.info

Facebook CommentYou may also like