Тема 5: Летна мода | Theme 5: Summer fashion

Помина доста време од последниот тематски пост креиран од читатели, време е сите заедно да се вратиме во акција :) Овој пат имаме супер лесна тема за вас: летна мода. Знаеме дека сакате да се сликате на плажа, затоа бргу, бргу отворајте мејл и праќајте ни ги вашите летни фотки на casualskopje@gmail.com

Едвај чекаме да споделиме! :)

It’s been a while since we posted our last theme post created by the readers, it’s definitely time that we all got back to action together :) This time we have a super easy theme: summer fashion. We know you love taking photos at the beach, so hurry up, attach your photos and send them to casualskopje@gmail.com

We can’t wait to share! :)

Facebook CommentYou may also like