Чао Август | Bye August

Се сеќавате дека ја испративме минатата година заедно со Ерина? Овој пат, за жал некако полека го испраќаме летото. Но на наше огромно задоволство, повторно се подруживме со Ерина која нѐ сликна околу кејот и градскиот парк. Се дружевме и дури и успеавме да бркнеме и некоја верверица :)

Уживајте во последните долги топли летни денови… барем ние сме сигурни дека ужасно ќе ни недостигаат.

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

Фала фала фала, Ерина! :) | Thanks thanks thanks, Erina! :)

image

Remember that we sent off the previous year together with Erina?This time, unfortunately, we’re sending off the summer. We were happy to hang out with Erina again who took some photos of us by the river bank and the central city park. We had fun and even chased some squirrels :)

Enjoy the last warm summer days… we’re sure that we’ll miss them terribly.е

Facebook CommentYou may also like