Гостински пост на Благица | Guest post by Blagica

На наше големо задоволство, повторно имаме гостински пост :) Благица ја инспирираат торбите patonafabian, еве како таа ги претставува со свои зборови:

Фетиш! Моден додаток! Потреба! или се во едно…

Чантите на patonafabian се модно откритие на годината според мене. Единствената мана им е: Ги сакам сите! :(

Разбудете го детето во вас и уверете се самите…

 

image

image

image

image

image

image

image

image

It is our great pleasure to have a new guest post :) Blagica is inspired by the patonafabian bags, and here is what she has to say about them:

Fetish! Accessory! Basic Need! Or all in one…

According to me, the patonafabian bags are the discovery of the year.

Their only flaw: I want them all! :(

Wake up the child in you, and take a look…

Facebook CommentYou may also like