Eyespot Jewellery

Со големо задоволство ви претставуваме уште една супер креативна девојка од Македонија, Елена. Едно од нејзините дела веќе ви прикажавме тука, а сега е на ред Eyespot, нејзината колекција на накит од дрво и плексиглас. Елена можете да ја контактирате преку нејзината Фејсбук страница, каде покрај преубавиот накит можете да погледнете и дел од нејзините останати изработки – украси, ламби, па дури и ѕидни часовници :)

It is our great pleasure to present one more super creative girl from Macedonia, Elena. We presented a small part of her work here, and now it’s time for Eyespot, her collection of plexiglass and wooden jewellery. You can contact Elena through her Facebook Page, where besides the lovely jewellery, you can take a sneak peek at her other works of art – decorations, lamps, and even hand made clocks

*Фотографиите се во сопственост на Елена./The photographs belong to Elena.

Facebook CommentYou may also like