Виксаa | Viksaa

Го пресретнавме на враќање од работа, каде што го поминува своето време помеѓу две емисии на Канал 103. Виктор Арсовски Виксаа, во стриповско -лежерна варијанта :)

We met him on his way back from work, where he spends his time in between two radio shows on Kanal 103. Viktor Arsovski Viksaa, in a comics-casual mood :)

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like