Сандра, Ива, Калина, GO! | Sandra, Iva, Kalina, GO!

Што ќе се случи кога ќе не споите нас и македонски дизајнер, ќе не оставите со одврзани раце во нивната работилница? Од руски принцези до урбани кралици, сѐ пробавме, преубаво си поминавме и договоривме супер работи со кои наскоро ќе ве запознаеме.

Погледнете фотките од спремањето со Олгица Ѓоргиева, а многу наскоро и од поводот за кој се подготвувавме :)

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

What happens when you put us in the workshop and fitting room of a Macedonian designer, and leave us do what we want? From Russian princesses to urban queens, we tried on everything, had a blast and planned a cool project that we’ll tell you more about very soon.

Take a look at the photos from our preparation with Olgica Gjorgieva, and very soon we’ll show you a lot more… :)

Facebook CommentYou may also like