Нова Springfield колекција | New collection by Springfield

Како знаеме дека уште малку е пролет? Нашите омилени брендови почнуваат да ги освежуваат своите продавници со нови колекции :)

Овој пат ви ја претставуваме пролетната понуда на Springfield, во која ќе најдете комбинација од ацтек шари, морнарски принтови и како што ти ги нарекуваат, шарите на урбаниот патник.

image

image

Момците пак ги очекува пролет во бела и неколку нијанси на беж, балансирани со сиви и сини нијанси. За малку похрабрите тука се принтовите со мотиви од тропските краишта или пак комбинација на пастелни бои со темно сина.

image

image

image

How do we know that spring is near? Our favorite brands are beginning to “refresh” their stores with new collections :)

This time, we present the new collection by Springfield, in which you will find a combination of aztec prints, sea prints and as they call them, the colors of the urban traveler.

White and nuances of beige balanced with grey and light blue are dominant in the men’s collection. For the braver guys, Springfield suggests, tropical prints, or combinations with pastel colors and dark blue, Hamptons style :)

Facebook CommentYou may also like