И маичката оди кај… / And the t-shirt goes to…

Минатата недела објавивме дека ќе доделиме подарок маичка од серијата „Celebrate Life“ на Ind.o.g за најинвентивниот коментар под постот, твит со хаштагот #CelebrateCasual или мејл што ќе го добиеме…

и…

та-ра-ра-ра-та-дам…

image

маичката ја добива Христина Гулабовска за следниот коментар:

Навистина беше тешко да се избере, но твитот на Христина ни се допадна зашто се гледа дека ведриот дух и животот сака да ги сподели со сите, впрочем, како и ние! :) Христина, со здравје да си ја носиш!

Фала ви на сите што споделивте, коментиравте, твитавте и како било се вклучивте во оваа наша мала акција! Маичките може да си ги купите во бутикот Acid Wear (во ГТЦ зад Југотон) за 1000 денари или само поминете од таму да си земете гратис по едно стикерче „Celebrate Life“!

За изборот да биде транспарентен ги собравме сите пораки што ги добивме во овој пост, повелете :)

Твитови

Фејсбук коментари

image

image

Добивме и еден мејл!

Како верен муштерија на Есид Веар од детството и убавото време на добрите транс журки – САКАМ МАИЧКАААА! :)
п.с. Цакани се! Фаворит – белата со “трите бандери” ;)
Поздрав, Игор!
Facebook CommentYou may also like