Собир на љубители на Инстаграм / #instameetskopje

Минатиот четврток низ цел свет по 6-ти пат се случуваа собири на љубители на популарната апликација за мобилна фотографија – Инстаграм, а овој пат Скопје се најде на мапата заедно со нив. Како фанови на Инстаграм, моравме да се најдеме таму! Животните ги изоставивме од фотографиите, бидејќи делата на инстаграмџиите може да ги разгледате на хаштагот #instameetskopje, па објективот го свртивме кон инстаграмџиите кои ги уловивме во сосема лежерно издание во скопската зоолошка градина.

Заклучок: омилени им се старките! ;)

The sixth meeting of fans of the popular mobile photography application – Instagram was held last Thursday all around the world, and this year, Skopje joined in. Being the Instagram fans we are, we had to be there! We left out the animals from our photos, because you can browse all the photos on the hashtag #instameetskopje, and we pointed our camera towards the Instagram users who were captured completely casual in the Skopje Zoo.

Conclusion: the all-stars are their favorite piece of clothing! ;)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Шшшш… оригиналниот леопардски принт :D

Shhhhh… the original leopard print :D

image

Facebook CommentYou may also like