Лежерно во парк | Casual at the park

По застапеноста на мобилни телефони во следниве неколку фотографии, можете да забележите дека си имате работа со три гооолеми гикови. Call us nerdy, ама ние си ги сметаме мобилните за главни модни додатоци ;)

На паузи од мобилно твитање/фејсбукување/одговарање на мејлови, бевме во парк и малку се сликнавме :)

From the amount of mobile phones in the following few photos, you will surely realize that you’re dealing with three total head-to-toe geeks. Call us nerdy, but we like to say our phones are our main fashion accessories ;)

In the short breaks between mobile tweeting/facebooking/replying to mails, we went to the park and took a few photos :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like