Тема 5: Летна мода | Theme 5: Summer fashion

Пред некое време ви побаравме фотки на тема летна мода, а оваа недела го разубавуваме сајтот со супер фотките на Ерина, Ангела и Ана. Да фатиме уште малку од летното сонце, девојки, ви благодариме за фотките :)

Ерина

image

image

Ангела

image

image

Ана

image

image

image

Сандра

image

image

Ива

image

image

Калина

image

image

Facebook CommentYou may also like