Филмски бутик | Film Boutique 2-3.11.2012

Што добивате кога ќе споите три блогерки за лежерна мода и три организаторки на супер дешавки во Скопје?

Tiiiit! Inc. и Skopje Casual со задоволство ви го објавуваат Film Boutique, сладок викендски филмски фестивал што ќе се одржи овој петок и сабота, 2-3.11.2012 во ГЕМ клуб и Менада.

Класични филмови кои отсликуваат класична инспиративна мода – тоа е нитката на инспирација која нѐ водеше. Првиот ден е посветен на двајца инспиративни модни фотографи, а вториот ден филмовите се посветени на по едно иконско парче мода: малиот црн фустан, беретката, хеланките!

Facebook настан за потврдување присуство на овој линк.

Доколку сакате да нѐ поддржите, споделете го настанот, постерот и програмата!

Вашето присуство многу ќе нѐ израдува!

Dress code: Whatever *suits* you. We’re keeping it casual :)

Програмата може да ја прочитате и на крајот на постов.

————————————————————————–

What do you get when you join three casual style bloggers and three event managers of cool events in Skopje?
Tiiiit! Inc. and Skopje Casual proudly present Film Boutique, a sweet weekend movie festival for the upcoming weekend, 2-3.11.2012 at GEM Club and Menada.

Classic movies that picture classic and inspiring style – that is the thread of inspiration that was our guidance. The first day is dedicated to two inspiring fashion photographers and the second day embodies movies dedicated to an iconic piece of fashion: the little black dress, the beret, the tights!

The Facebook event link.

If you want to support us, share the event, the poster and the program!

Your presence will bring us great joy!

Dress code: Whatever *suits* you. We’re keeping it casual :)

Program:

image

Facebook CommentYou may also like