Ваучерот оди кај…

Нечиј понеделник ќе стане мнооогу поубав!

2014 ја завршуваме со нашиот најголем гивавеј досега :) Ги пребројавме сите уникатни коментари, ги внесовме бројчињата во random.org и со многу радост за добитник на ваучер од 10.000 денари во my:time го прогласуваме:

image

Честитки!!! Боби, пиши ни порака во инбокс за да ти дадеме инфо каде да си го подигнеш ваучерот :)

Facebook CommentYou may also like