Инспирација: патики | Inspiration: sneakers

Ако постои нешто како dream board на Pinterest што ќе ги претвори соништата во реалност, веројатно двата пара патики од овој пост би се нашле таму, веднаш! :)

Прво сакав да напишам пост за едните, па за другите, па да правам споредби меѓу двата пара, ама мислам дека е најдобро само да ве оставам да уживате во нивната убавина :)

Фотографии: Hypebeast

Nike SB Dunk High Spectrum & Air Jordan 1 Mid “Milan.” <3

Iva Dujak

Facebook CommentYou may also like