Атмосферата на Film Boutique

Еден ден подоцна гордо можеме да кажеме – се случи и тоа, го организиравме нашиот прв настан во соработка со прекрасните девојки од Tiiiit Inc. :)

Идејата на Film Boutique беше да ги собереме лежерните скопјани на едно место и заеднички да уживаме во неколку скроз модерни филмчиња, а според тоа што го кажуваат фотографиите, мислиме дека успеавме :)

Ние си поминавме одлично, а се надеваме дека и сите кои барем на кратко поминаа во Менада и ГЕМ клуб изминатите два дена го делат нашето мислење. Со овој пост ќе се обидеме да доловиме дел од атмосферата од целиот настан, а многу наскоро следуваат и поединечни фотки :)

Еве како изгледаше Film Boutique!

Casual домаќинки и непознат photo bomber :)

Tiiiit-овки <3

image

Просторот ни го разубавија и преубавите маички дизајнирани и изработени од AMAMI и Em Ellephantski.

image

image

Заокружување на првиот ден беше забавата со супер-модерни видео спотови, каде Јана од Tiiiit! Inc. со својот VJ сет ги разигра сите лежерни гости :)

image

image

А еве дел и од атмосферата надвор.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

По забавата, во саботата го започнавме денот заедно :) Доручкувавме со Breakfast at Tiffany’s и најнајвкусните мафини на Аида.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

За крај само уште едно огрооомно благодариме за сите кои беа дел од Film Boutique. Ни ги наполнивте душичките со убавини и ни дадовте еден тон мотивација и инспирација да продолжиме да зборуваме за лежерна мода во Скопје.

Facebook CommentYou may also like