Дневни фотки | Daily snaps #1

Бидејќи ретко се собираме да фотографираме, одвреме-навреме ќе ви постираме по три брзи фотки сликани со мобилен телефон… еве неколку постари како за почеток :)

* Ќе можете да ги пребарувате со тагот “snap”.

Cause we rarely gather to take photographs, from time to time we’ll post three photo snaps taken with our mobile phones… here are some old ones for starters :)

* You’ll be able to search them using the tag “snap”.

.: Дел од роденденските подароци на Ива | A part of Iva’s birthday presents :.

.: Сандра во маичката подарок од Дани | Sandra wearing Dani’s present t-shirt :.

.: Калина со пролет на ум | Kalina with spring on her mind :.

Facebook CommentYou may also like