Зимски мир | Winter zen

Зимски сончев ден и фотографии кои целосно асоцираат на студен мир, за кратко будење од мрзоволниот зимски сон во новата година… фала на Елена!

Фотографиите се на Петар Шокаровски.

A winter sunny day and photos that completely relate to a chilly zen, just for a short awakening of the surly winter dream in the new year… thanks Elena!

Photographed by Petar Sokarovski.

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like