Инспирирано од: Апостолки! | Inspired by: Flip flops!

Минатиот викенд објавивме пост за апостолки, а еве и бран инспирација што предизвика кај вас :)

Last weekend we published a post about flip flops,  and here’s the wave of inspiration that was caused into you :)

1. Ивана Арсиќ ни ги прати нејзините омилени апостолки, совршени за на плажа!

Ivana Arsik sent us her favorite flip flops, perfect for the beach!

image

image

2. Дарко ни прати како се носат женски бразилски апостолки откако ќе ти накиснат патиките :)

Darko sent us a way to wear girl’s Brazilian flip flops after your sneakers get soaking wet :)

image

image

И неговите… Reef голферска со вештачка тревичка :)

And his own… reef golfer’s with artificial grass :)

image

3. Еми ни прати дружба на апостолки и сандали :)

Emi sent us a flip flop and sandal hang out :)

image

Facebook CommentYou may also like