Опседнати со Free People! | Free People Obsession!

Ретко кој бренд може толку да ни го погоди вкусот, како со секоја нова колекција да има се’ повеќе комбинации кои едноставно мора да ги имаме. Уживавме додека ги разгледувавме новите модели на Free People, па едноставно мораше да ги вклопиме нашите омилени парчиња во еден пост :)

image

image

image

It’s very rare to find a brand that fits your taste just perfectly, and get better and better with every new collection. We just loved browsing through the new collection by Free People and we just had to share our favorites in one post :)

Facebook CommentYou may also like