Подаруваме со Design and berries!

Одморивме цеeeл еден ден и новата година ја започнуваме на најубав можен начин! Овој пат во соработка со прекрасните Design and berries и нивните неверојатни рачни изработки, ви доделуваме ланче со приврзок со еден неодолив „минион“ во облик на елка! :)

Ние сме големи обожаватели на овие мали забавни карактерчиња од „Despicable me“, а веруваме дека сте и вие!

За да учествувате во изборот за добитник на подарочето, поминете ги следните чекори:

1. Like на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/skopjecasual

2. Like на Facebook страницата на Design and berries: https://www.facebook.com/designandberries

3. Пријавете се преку оставање коментар под овој пост со ваша новогодишна желба која сакате да ви се оствари со „минионот“ како среќна амајлија :)

Пријавувањето трае до понеделник (06.01) во 15ч, добитникот со најинтересната новогодишна желба ќе го објавиме веднаш потоа.

Имајте прекрасна и весела минионска нова година! <3

image

image

image

Facebook CommentYou may also like