Избор на денот: Сабота #casualweek

Сив капут со кожни додатоци за да оставите впечаток во овој саботен ден! Еполетите и металниот патент му даваат малку грубост, но мекиот материјал надополнува за убав и врамнотежен впечаток.

Оригинална цена: 4790 ден. Цена на попуст: 2395 ден. Најдете го во Tally Weijl во Skopje City Mall.

 

image

image

image

image

A gray coat with leather elements to leave your mark on this fine Saturday! The insignia and metallic zipper give it a bit of roughness, but the soft material does its magic for a beautiful and balanced look.

Original price: 4790 den. On sale: 2395 den. Find it at Tally Weijl at Skopje City Mall.

Facebook CommentYou may also like