Во сабота на Film Boutique

Стасавме и до последните од серијата фотки кои ги направивме на Film Boutique. Нормално, како вистински домаќинки, ве испраќаме со наш пост :)

Еве како изгледаше нашата сабота откако подготвивме доручек и кафенце. Очигледно ригите, мобилните и лаптопите за нас се „ин“ во секое време :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like