Трет роденден на Theatra | Theatra's third birthday

Theatra е независен театар кој веќе три години храбро чекори на македонската театарска сцена. Вчера во Дамар прославивме 26.328 часа Theatra, односно нивен трет роденден. Ја споделивме радоста на нашите Театри, уживавме со музичето на Ана Мало и по некој коктел :) Уживајте во фотките :)

Theatra, нека се сто и три! :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Theatra is an independent theater which is bravely pacing it’s way on the Macedonian theater scene for three years. Yesterday we celebrated 26.328 hours of theater, Theatra’s third birthday. We shared the joy with our Theatras, enjoyed in Ana Malo’s music selection and a few cocktails :) Enjoy the photos :)

Theatra. we wish you a hundred and three! :)

Facebook CommentYou may also like