Ирина Тошева | Irina Tosheva @ FWSK SS 14

Јака розова, жолта и зелена, ретро елементи во модерен стил, препознатливиот младешки дух, и веднаш погодувате, на пистата е уште една одлична колекција на Ирина Тошева.

“Cloud 9”донесе вистинска свежина на третиот ден од Skopje Fashion Weekend, и ни даде многу тешка задача да во изборот на наш фаворит. Розевиот “crop top” и палтото со ретро принт ни оставија најголем впечаток, но не би можеле да ги игнорираме и останатите одлични парчиња. Не може да кажеме дека не очекувавеме уште една супер колекција од Ирина, на наше задоволство тоа и го добивме :) Уживајте во фотките :)

 

A video posted by Skopje Casual (@skopjecasual) on

Bright pink, yellow and green, retro elements with a modern touch, a recognizable youthful spirit, you’re already guessing, Irina Tosheva’s new collection is on the runway.

“Cloud 9” brought a breath of fresh air on the third day of Skopje Fashion Weekend, and gave us one very hard task – choosing our favorite piece. The pink crop top and the coat with retro print gave us the biggest impression, but we just couldn’t ignore all the other great pieces. We can’t say we expected anything less than great from Irina :) Enjoy the photos :)

Facebook CommentYou may also like