Флутура Дедиња | Flutura Dedinja AW 14/15 @ FWSK

Гостинката од Косово, Флутура Дедиња за нас беше едно пријатно изненадување на четвртиот ден на Моден Викенд Скопје.

Еднобојните долги фустани со интересни додатоци иако не многу лежерни, нè освоија со својата едноставност и комбинација на елеганција и футуристички дизајн.

Наши фаворити, сивиот фустан со тенки прерамки и долгиот син фустан со црно каивче :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Flutura Dedinja, the guest from Kosovo was one very pleasant surprise for us on the fourth day of Fashion Weekend Skopje.

The long one colored dresses combined with interesting accessories, even though not very casual, won us over with their simplicity and combination of elegance with futuristic elements.

Our favorites, the grey dress with thin straps and the long blue dress with blue belt.

Facebook CommentYou may also like