Со цвеќиња против дождот! | Flowers against the rain!

Веројатно последниве денови веќе неколку пати досега сте го слушнале неизоставниот скопски муабет: Што е со времево? Малку за инат, малку за подобрување на сопственото расположение, овој пат решив да се борам против дождот со цвеќенца :)

Колку и да звучи неверојатно, ситница како хулахопки со цветен дезен успеа да го направи променливото време малку поподносливо и повесело. Се фотнавме со Калина и Сандра (more photos soon), си договоривме убави работи со Mana Fashion (more info soon:), си одбравме супер часовници од my:time и му рековме на дождот: http://skopjecasual.mk/wp-content/uploads/2014/05/tumblr_m6qs8mfuyA1r916gk1.gif

Затоа, ајде сите да се бориме со лошово време со јарки бои и весели шари! Самите си носиме пролет, па што?  :)

Часовник: Esprit 107132004 alice silver

Нарачај го тука: http://mytime.mk/mk/products/esprit/ES107132004-alice-silver

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

If you’ve been around Skopje in the past month, you must have heard the inevitable question: What is with this weather?

A bit out of spite, a bit as an attempt to make my rainy mood better, I decided to go against the rain with flowers :)

It might sound unbelievable or funny, but I think that the floral pattern on my leggings actually worked :) We took a lot of photos with Sandra and Kalina (soon), made great plans with Mana Fashion (more info very soon :), chose great watches from my:time, and told the rain: http://skopjecasual.mk/wp-content/uploads/2014/05/tumblr_m6qs8mfuyA1r916gk1.gif

It would be awesome if we all decided to fight the rain with bright colors and happy patterns, right? We make our own spring!

Watch: Esprit 107132004 alice silver

Order it at: http://mytime.mk/mk/products/esprit/ES107132004-alice-silver

Facebook CommentYou may also like