Добијте Среќна торба од Преплет!

Ако ги следите Преплет (а зошто не би до сега?) веќе знаете дека ви подготвија три слатки радости пред летните одмори! Едната веќе помина, а од денес на заедничката сцена настапуваме и ние :)

Викендов го искористивме преубавото време да се подружиме и посликаме за да ви покажеме дел од интересните торби и слатки пораки кои може да ги најдете во нивното студио во Дебар Маало.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Преплет доделува една торба со „С – како смеење до солзи“ (и многу други работи на С :) ), на една среќна личност што:

1) Ќе ја лајкне фејсбук страната на Преплет

2) Ќе го сподели овој пост (директен линк: http://skopjecasual.mk/post/90546495480 на вашиот ѕид со хаштаг #SkopjeCasual ; постот треба да биде Public)

3) Ќе остави коментар под овој пост со она што ќе ве направи вас Среќни или ќе ве Смее до Солзи ова лето :)

image

Добитникот/добитничката ќе биде прогласен/а на 9-ти Јули!

Среќно! :)

Facebook CommentYou may also like