Search results

13 results found.

Росица Мршиќ | Rosica Mrsik #FWSK S/S 2016

Триенаесеттото издание на Fashion Weekend Skopje го отвори Росица Мршиќ со нејзината колекција инспирирана од Модиљани. Уживавме во целосната презентација, од стандардно одличните парчиња, до фризурата и шминката, и секако супер музичка поддршка :)

Тешко е да се одбере фаворит, но ако веќе мораме (ок, малце ни е кеиф да си кажеме :)) се одлучуваме за кусиот бел фустан со црни рабови и црниот фустан од првата фотографија :)

Уживајте!

English translation at the end of the post.

Sk_Casual_FWSK_Apr2016-0050

Повеќе | More >