Search results

22 results found.

Новата пролет-лето колекција „Моменти“ на Индог | The new line "Moments" SS2014 by Ind.o.g.

Во претстојнава сезона пролет/лето, Индог ни ја претставува најмалата колекција досега, но секако не помалку креативна од претходните, која нѐ воведува во приказната на малите убави моменти кои нѐ радуваат во животот како дел од петтата сезона на неговиот бренд облека – Celebrate Life.

Горан за овие илустрации вели: „Иако нацртав 10 илустрации сепак решив да се задржам на најбитните моменти кои што мене ми се значајни последниве месеци а, тоа се сонцето кое што со неговото изгревање и заоѓање го означува раѓањето на новиот ден или завршувањето на истиот исполнет со многу предизвици и моменти :) Покрај оваа илустрација танцот и играта се повторно присутни но овој пат илустрирани преку куче. Кучињата се секогаш расположени и ведри за игра. Кај нив нема манипулации и лаги кои што ние луѓето ги користиме за да се допаднеме некому за да бидеме нешто што не сме по секоја цена само за да добиеме внимание. Таа нивна искреност и весела константност мене ме фасцинира.

Повеќе | More >