Гостински пост на Марија: слип онс | Guest post by Marija: Slip ons

Гостинските постови се нашите омилени постови!

Секогаш сме среќни да споделиме ваша инспирација и гардероба која ви се допаѓа, особено кога тоа ќе се случи многу спонтано и убаво како со Марија.

Инспирирана од нашиот последен (којзнае по кој пат) пост за патики, таа направи свој избор на „слип онс“, или по нашки еспадрили.

Уживајте во изборот и кликнете тука за да го следите блогот на Марија, ние не можеме да му се изнагледаме! :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Guest posts are our favorite posts!

We’re always really happy to share your inspirations and items you like, especially when our contact happens so nicely and spontaneously as with Marija.

Inspired by our latest post about sneakers, she made her own choice of slip ons.

Enjoy the photos, and click here to check out her blog. We just can’t get enough of it! :)

Facebook CommentYou may also like