Новогодишно! | New Year's mood!

Како што (си) ветив, медењаците се испечени и елката е накитена! Додадов еден дополнителен фотогеничен лампион од Daniel Wellington :)

Во последниов пост ќе ви повториме дека до 31-ви ќе важи 15% попуст на кој било модел купен на веб сајтот www.danielwellington.com со внесување на специјалниот код „holiday-skopjecasual“!

Нарачките стигнуваат за 3 до 5 дена, така што имате тамам време да се одлучите до Нова Година дали ќе бидете сами свој Дедо Мраз или ќе бидете нечиј друг :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

As I promised (myself), the gingerbread cookies are baked and the Christmas tree is up! I added an extra photogenic decoration by Daniel Wellington :)

In this last post we’ll remind you that the 15% discount is valid until the 31st on any model bought at www.danielwellington.com by entering the special code „holiday-skopjecasual“!

The orders arrive in 3 to 5 days, so you have just enough time to make up your mind until Christmas/New Year’s whether you’ll be your own Santa or someone else’s :)

Facebook CommentYou may also like