Прво па женско!

Нашите драги Тиииитовки овој петок ќе го радуваат Скопје со многу убав настан – Прво па женско!

Идејата на настанот е да се прикаже еден малку поинаков 8ми март кој ги слави жените и нивните големи достигнувања.

Освен што ќе можете да запознаете еден куп закон женски, ќе можете да ја слушнете групата Репетитор или да се вклучите во акцијата за везење на големата „Куварица“, ќе можете да дознаете малку повеќе и за нас и за приказната на Skopje Casual во 17.30ч во Женската соба.

Повеќе за програмата на настанот можете да прочитате тука.

Се гледаме, нели? :)

Facebook CommentYou may also like