Ѕвездените подароци одат кај…

Многу се радуваме дека имавме можност предновогодишно да доделиме многу подароци и попусти што и нам многу ни се допаѓаат! :)

Најубавите желби кои беа посакани под оваа ѕвезда, беа одбрани од страна на ѕвездените дизајнерки Ирина и Нина:

1. Љупка Караџовска – подарок марама од колекцијата „Месиер 45“

„Кога паѓа ѕвезда, мојата желба е да паднат многу ѕвезди! Доволно ѕвезди за да нема неисполнети желби.“

2. Александра Азманова – подарок дизајнирана чаша со ѕвездени мотиви

„Кога паѓа ѕвезда, мојата желба е таа ѕвезда да ја фатам во една тегла, да ја завиткам со огромна машна и да ја подарам на една посебна, прекрасна личност. #љубов “

3. Марија Панова – подарок чоколадо во слатко пакување

„Кога паѓа ѕвезда, мојата желба е многу бестселери во домашната библиотека!“

Девојки ви честитаме и на сите кои учествувавте ви посакуваме желбите да ви се исполнат! :)

Попустот на колекцијата Месиер 45 трае до утре, па пишете им на Ирина или на Нина и побрзајте да си се подновите за новогодишната ноќ!

Facebook CommentYou may also like