Долги капути | Maxi coats

Стоплени од глава до петици во зима, слободни за кратки шорцеви и фустанчиња под нив во пролет и есен. Долгите капути ни се вистински хит годинава :)

Без разлика дали се во нашите омилени земјени тонови или во јарки бои, тешко ни е да им одолееме во сите комбинации :)

English translation at the end of the post.

Warm from head to toe in winter, free to wear shorts and dresses underneath them in autumn or spring. The maxi coats are an absolute favorite this year :)

Regardless if they are in earthy tones or bright colors, it’s really hard to resist them :)

Facebook CommentYou may also like