Роденденски фотки – дел 3 | Birthday photos – part 3

Последна тура роденденски фотки после прекрасните постови благодарение на Ерина и Билјана :)

Овој пат студиски и испланирано само како што може Маја да испланира – точкаста торта, точки на ѕидот, ние во риги и совршена комбинација за црно-бела фотографија :) И ние три каде заедно со неа се смееме на глупави вицеви, во најлежерна атмосфера и најспонтано што може… само перници ни фалеа за борба :))

Утре славиме 3 години, ве чекаме во Соулматик! :)

Фала Буце најмногуууу! <3

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

Last birthday photos post after the two beautiful ones by Erinа and Biljana :)

This time, planned out and arranged, completely in Маја’s’s style. A birthday cake with dots, dots on the wall, our favorite stripes and the perfect combination for black and white photography :) The three of us, laughing at dumb jokes instead of posing, as casual as it gets…we only missed a few pillows for a pillow fight :)

Enjoy the photos, and let’s celebrate our third birthday together tomorrow :)

Buce, thank you so so so much! :)

Facebook CommentYou may also like