Секој ден во парк | Everyday at the park

Добрата страна на породилното отсуство е тоа што можеш секој убав есенски ден да го искористиш за прошетка во нашиот преубав парк, а лошата е што немаш многу време и мора подготовките за излегување да се најкратки што може :)

Првите фармерки од плакар, топол дебел џемпер, парка јакна (за секој случај) и удобни патики се комбинација за која не треба размислување и моја секојдневна униформа овој период… додајте кошула под џемперот и малку карминче и може да се појавите на кое било место како (под)дотерани ;)

Часовникот е Fossil TAILOR и може да го најдете во MY:TIME.

English translation at the end of the post.

dsc_6141 dsc_6142 dsc_6148 dsc_6153 dsc_6155 dsc_6157 dsc_6158 dsc_6161

The good side of maternity leave is that you can use every beautiful autumn day for walks in our lovely park, but the bad side is that you don’t have a lot of time to get ready, and the preparations should be as short as possible :)

The first jeans from the closet, big sweater, parka jacket (just in case) and comfortable jeans are the combination that needs no thinking and is my everyday outfit lately…add a shirt under the sweater, a bit of lipstick and you can go anywhere just a bit more dressed up ;)

The watch on the photos is Fossil TAILOR, and you can find it at MY:TIME.

Sandra

Facebook CommentYou may also like