Зад сцената со Ирина Тошева и my:time | Backstage with Irina Tosheva & my:time

Веќе знаете колку ни е забавно кога сме во бекстејџ на ревиите на Ирина, нели? :)

И оваа година имавме супер можност да ѕирнеме зад сцената и да бидеме дел од подготовките за„Дома“. Како и вообичаено, бевме пречекани од еден куп насмеани, расположени лица, подготвени за фоткање :)

Погледнете како изгледаа подготовките за уште една супер колекција на Ирина Тошева поддржана одmy:time :)

English translation at the end of the post.

DSC_0210 DSC_0212DSC_0216DSC_0227DSC_0239DSC_0243DSC_0255DSC_0259DSC_0265DSC_0270DSC_0273DSC_0293DSC_0295DSC_0314 DSC_0318DSC_0319DSC_0322 DSC_0326

You probably already know how much fun we have every time we go backstage before Irina’s shows, right? :)

Once again, this year we hade the great opportunity to take a peek behind the runway and be a part of the preparations for „Home“. As usual, we were greated by a bunch of smiling faces, ready take lots of photos :)

Take a look at the preparations for one more great collection by Irina Tosheva supported by my:time :)

Facebook CommentYou may also like