Необјавени фотки од каталогот на Bella | Unpublished photos from Bella's catalog

Пред некое време објавивме пост за повикот на македонскиот моден бренд Bella кои одбраа девојки преку нивната фејсбук страница за да ги претстават нивните модели. Веќе го споделивме новиот каталог, а сега дојдовме и до ексклузивни фотографии од фотосесијата кои не беа објавени! Погледнете ги во продолжение.

Recently we published a post about the open call of the Macedonian brand Bella who selected girls who applied through their facebook page to represent their collection. We already shared the new catalog, and now we put our hands on a few exclusive photos from the photo session that haven’t been published yet! Take a look!

Ангела (веќе ја имаме спомнато како наша блогерка) / Angela (we’ve already featured her as one of our Macedonian bloggers):

Антонија / Antonia:

Наташа / Natasha:

Facebook CommentYou may also like