Super Design Pop-up Store

Посетите на Design Pop up Store веќе ни станаа една убава традиција, па како и досега, уживавме во истражувањето на новите колекции и омилените парчиња на македонските креативци.

Оваа година во галерискиот простор на МКЦ беа изложени делата на LUDUS, LINIJA, MIKKA, ANDREJ BARTLING, ACIDWEAR GIRLS, GOBLEN, KUFER, BIBI KAROVSKA, VIBRAZIONI, MARIGUCCHA, LE BRAND, ANI SORO, HARD TO EXPLAIN, JELKICA POPOVSKA, MELANI DIMITROVSKA, PARGO BY KATARINA IVANOVSKA и LOTUS LOUNGE CHAIR. Различни стилови за најразлични вкусови, на едно место можеа да се најдат лежерни маички и долна облека, до парчиња кои многу лесно би можеле да се вбројат во висока мода :)

Ѕирнете дел од изложеното на фотките подолу, повеќе фотки ќе можете да најдете наскоро на нашата Facebook страница

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Design Pop up Store became somewhat of a great tradition for us, and this year’s event was no exception. We loved exploring the new collections and the favorite pieces of the creative designers.

This year, we saw collections by LUDUS, LINIJA, MIKKA, ANDREJ BARTLING, ACIDWEAR GIRLS, GOBLEN, KUFER, BIBI KAROVSKA, VIBRAZIONI, MARIGUCCHA, LE BRAND, ANI SORO, HARD TO EXPLAIN, JELKICA POPOVSKA, MELANI DIMITROVSKA, PARGO BY KATARINA IVANOVSKA и LOTUS LOUNGE CHAIR. Different styles for different tastes, at one place you could find casual shirts and underwear but also very interesting and edgy pieces :)

Visit our Facebook Page for more photos :)

Facebook CommentYou may also like