Блогираме награди – 4! | Blogirame awards – 4!

Во петокот вечер по четврт пат се одржаа наградите организирани од страна на агрегаторот на блогови –Блогираме. Овој пат настанот се одржа во киното Фросина со што доби и за нијанса поформален призвук… со еден куп неформални и опуштени луѓе :)

По четврт пат ја однесовме наградата за „Најблог за мода и други модерни работи“ и сакаме повторно неизмерно да ви се заблагодариме што веќе четврта година по ред го цените секој слободен миг кој го посветуваме на Skopje Casual :)

Сите наградени се тука, а фотографиите се заслуга на Лилика Стрезоска која ни го надополни пропустот што отидовме без апарат (упс!). Фала и на Марија за Facebook фотката! ;)

Фала ви на сите уште еднаш! <3

English translation at the end of the post.12370898_10206416390627280_7721393870361509701_o 12362936_10206416392307322_1605194649465936323_o 12363164_10206416391947313_5621563223736411287_o 12391367_973783986027259_1663844230652435930_n

On Friday night we attended the fourth annual blog and Twitter awards organized by Blogirame. This time the event took place at “Frosina” giving it a more of a formal look…with a bunch of informal and casual people :)

Fourth time in a row we got the award for best fashion blog and we can’t say thank you enough for appreciating everything we put into Skopje Casual :)

You can check out all the winners from the awards here, and we would like to thank Lilike Strezoska for the photos who “saved” us and took a bunch of amazing photos when we forgot the camera (ooops!). Thanks Marijafor the Facebook photo! ;)

Once again, thank you all so much, we love you!

Facebook CommentYou may also like