“Is there Anybody out there”

Во веќе стандарно убавиот амбиент на Concept 37, вчера уживавме во третата самостојна изложба на Нина Симовска. Инспирирана од текстовите на Pink Floyd, Нина ни подготви прекрасна колекција на слики и столчиња во нејзиниот препознатлив стил.

Ја искористивме приликата да го „прошетаме“ новиот Armani, повеќе за него можете да прочитате тука.

Уживајте во фотките :)

English translation at the end of the post.

DSC_0011

DSC_0023

DSC_0014

DSC_0007

DSC_0025

DSC_0032

DSC_0048

Yesterday we had the pleasure of attending Nina Simovska’s third exhibition at Concept 37. Inspired by Pink Floyd’s lyrics, Nina presented a beutiful collection of paintings and chairs in her well known style.

We took this opportunity to “take out” the new Armani watch, learn more about it here.

Enjoy the photos :)

 

Facebook CommentYou may also like