Четврт роденден #НаТочак! | Fourth birthday #NaTochak

Sрн ѕрн! Се собравме на плоштад, да си го вратиме градот #НаТочак како и на секој месец, да се повозиме сите заедно, да си посакаме среќен роденден и да испиеме по едно роденденско пиво!

Нек е среќен роденденот, нека критичната маса расте,  посакуваме рамни патеки и спушени рабници за сите!

Повеќе фотографии наскоро во албум на нашата Facebook страна :)
English translation at the end of this post.

DSC_3398

DSC_3417

DSC_3420

DSC_3448

DSC_3425

DSC_3430

DSC_3428

DSC_3427

DSC_3433

DSC_3445

DSC_3462

DSC_3464

DSC_3465

DSC_3480

DSC_3531

DSC_3505 DSC_3512 DSC_3536 DSC_3540

DSC_3550

DSC_3558

DSC_3581

DSC_3592

Ring ring! We gathered on the square, to claim the city on a bike as each month, to take a ride along together, to wish a happy birthday and have a celebratory ale!

May it be a happy birthday, may the critical mass grow, we wish flat tracks and lowered edges!

More photos soon in an album on our Facebook page!

Facebook CommentYou may also like