Волшебната продавница на Елена | Elena's magical shop

Во волшебната продавница на Елена за рачна изработка.

In the magical shop of Elena’s hand-made clothing.

Деликатно свилено кимоно од индиско сари.

Кимоно и сукња од цветен жоржет и мрежа.

Стотици цветови – кратко patchwork палто.

Луксузна свилена ноќница или секси фустан.

Мудра комбинација од чаршавите на баба.

Жоржет, меш,памучна чипка = hi-low сукња.

Проѕирен преливен фустан и плетена сукња.

15 слоја материјали за венчавка на плажа.

Бела викторијанска блуза со стара чипка.

Facebook CommentYou may also like